Looking For Anything Specific?

Aziz Yıldırım Ali Yıldırım / Fenerbahçe "Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çağrı" : F.bahçe başkanı aziz yıldırım, trt spor'daki basın tribünü programında şu açıklamaları yaptı:

Aziz Yıldırım Ali Yıldırım / Fenerbahçe "Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çağrı" : F.bahçe başkanı aziz yıldırım, trt spor'daki basın tribünü programında şu açıklamaları yaptı:. İki taraf birbirini yalancılıkla suçladı. F.bahçe başkanı aziz yıldırım, trt spor'daki basın tribünü programında şu açıklamaları yaptı: Aziz yıldırım'ın kalbinde de ali koç'un olduğunu biliyorum dedi. Aziz yıldırım, ali koç'a şöyle seslendi: Yıldırım, gerçek borcun 429 milyon euro olduğunu belirterek, ali koç açıklamalarında 3 temmuz kumpasını es geçti dedi.

Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. 2011 yılında, fetullahçı terör örgütü'nün organize ettiği ortaya çıkan şike operasyonu ile aziz yıldırım'ı deviremeyen örgütün ali koç üzerinden fenerbahçe'yi ele geçirmeyi ve bitirmeyi amaçladığı öne sürüldü. İlkokul ve lise eğitimini düzce'de yapmıştır. Yıldırım, yaptığı konuşmada, ali koç'la ilgili sert sözler söyledi. Eski başkan aziz yıldırım'ın mevcut başkan ali koç'a olağan mali genel kurulu toplantısı öncesi gönderdiği mektubun içeriği şu şekilde:

Aziz Yıldırım kararını verdi! Ali Koç...
Aziz Yıldırım kararını verdi! Ali Koç... from i.istiklal.com.tr
Aziz yıldırım, ali koç'u tebrik ettiğini söyleyerek 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı dedi. Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım antalya'da konuştu. Ali koç ne fetö'cüdür, ne de fetö ile ilgisi vardır. 'aziz yıldırım, futbolda başarısız diyorsunuz' ya siz de biz de para koyalım. İkimiz de aynı parayı koyalım. 16 haziran 2019 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurul toplantı gündemi ile ilgili olarak aşağıda yazılı düşüncelerimi sizinle paylaşmayı gerekli görmekteyim. İlkokul ve lise eğitimini düzce'de yapmıştır. O ağabeyler gelsin, ben onlara gerçekleri anlatırım.

Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, ali koç'u tebrik ediyorum, 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı.

Aziz beyin söylediklerini kamuoyuna bırakıyorum. Bülent yıldırım bizim pozisyonumuza penaltıyı vermiyor, sonra gidiyor galatasaray'ın da hakkını yiyerek eyyam yapıyor; İkimiz de aynı parayı koyalım. Aziz yıldırım, ali koç'u tebrik ettiğini söyleyerek 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı dedi. Göre yattaki abi o sırada evliymiş. Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım antalya'da konuştu. Sayın ali koç, sen ne veriyorsan aynısını yönetimim verecek. 2011 yılında, fetullahçı terör örgütü'nün organize ettiği ortaya çıkan şike operasyonu ile aziz yıldırım'ı deviremeyen örgütün ali koç üzerinden fenerbahçe'yi ele geçirmeyi ve bitirmeyi amaçladığı öne sürüldü. İki taraf birbirini yalancılıkla suçladı. Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Kongre büyük şok yaşayan ve başkanlığı farklı bir şekilde kaybeden aziz yıldırım yaşanan tablo karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı. Seçime müdahale edemeyeceğimizi en iyi ali bey bilir. Fenerbahçe'de kulübün borcuyla ilgili aziz yıldırım ve ali koç arasında gerginlik yaşanıyor.

F.bahçe başkanı aziz yıldırım, trt spor'daki basın tribünü programında şu açıklamaları yaptı: Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, ali koç'un mali konular hakkında yaptığı konuşmalar üzerinde bir açıklama yayınladı. 'aziz yıldırım, futbolda başarısız diyorsunuz' ya siz de biz de para koyalım. İki taraf birbirini yalancılıkla suçladı. Aziz yıldırım (2 kasım 1952, ergani) türk iş adamı, inşaat mühendisi ve fenerbahçe spor kulübü'nün eski başkanı.

İşte Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'a yazdığı mektup - Son ...
İşte Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'a yazdığı mektup - Son ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Böyle bir şey olsaydı, 2015'te ali koç'u yerime aday göstermezdim. Yıldırım gerçek borcun sadece 429 milyon euro olduğunu ileri sürdü. İkimiz de aynı parayı koyalım. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. 3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım. İki taraf birbirini yalancılıkla suçladı. Ali beye yapılan saygısızlığı da kabul edemem bana yapılanı da affetmem. Ali koç ne fetö'cüdür, ne de fetö ile ilgisi vardır.

+ ali ay maç sonu ateş püskürdü.

Oyların 4 bin 644'ünü aziz yıldırım, 16 bin 92'sini ise ali koç aldı. Seçime müdahale edemeyeceğimizi en iyi ali bey bilir. Göre yattaki abi o sırada evliymiş. O ağabeyler gelsin, ben onlara gerçekleri anlatırım. Aziz yıldırım'ı tanımıyorsa bir daha tanısınlar. Yıldırım gerçek borcun sadece 429 milyon euro olduğunu ileri sürdü. Hala kime oy vericem diye düşünen kongre üyesi fenerbahçe düşmanıdır. Aziz yıldırım, yaşanan kavgalara sert tepki vererek, fenerbahçe cumhuriyeti vurgusu yaptı, burası kongre salonu! Ali koç ne fetö'cüdür, ne de fetö ile ilgisi vardır. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, ali koç'u tebrik ediyorum, 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı. + fenerbahçe'nin eski başkanı aziz yıldırım, eski yönetim kurulu üyesi ali raif dinçkök'ün cenazesinde sessizliğini bozdu ve sarı lacivertli camiaya seslendi. Divan kurulu başkanı vefa küçük ali koç'u tebrik etti. Eski başkan aziz yıldırım'ın mevcut başkan ali koç'a olağan mali genel kurulu toplantısı öncesi gönderdiği mektubun içeriği şu şekilde:

Ali yıldırım'ın iki kardeşi var: Ali koç ne fetö'cüdür, ne de fetö ile ilgisi vardır. Belki de çoğunuz benim 1 milyon üye projemden sonra üye oldunuz. Kongre büyük şok yaşayan ve başkanlığı farklı bir şekilde kaybeden aziz yıldırım yaşanan tablo karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı. Göre yattaki abi o sırada evliymiş.

Aziz Yıldırım'ın 13. kongre heyecanı
Aziz Yıldırım'ın 13. kongre heyecanı from cdnuploads.aa.com.tr
+ ali ay maç sonu ateş püskürdü. Divan kurulu başkanı vefa küçük ali koç'u tebrik etti. Ali beye yapılan saygısızlığı da kabul edemem bana yapılanı da affetmem. Aziz yıldırım, ali koç'u tebrik ettiğini söyleyerek 3 temmuz'da başarılamayan ayrışma şimdi başarıldı dedi. Aziz yıldırım (2 kasım 1952, ergani) türk iş adamı, inşaat mühendisi ve fenerbahçe spor kulübü'nün eski başkanı. Yıldırım, gerçek borcun 429 milyon euro olduğunu belirterek, ali koç açıklamalarında 3 temmuz kumpasını es geçti dedi. Aziz yıldırım'ın kalbinde de ali koç'un olduğunu biliyorum dedi. Ali yıldırım'ın iki kardeşi var:

Ali koç ne fetö'cüdür, ne de fetö ile ilgisi vardır.

Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, seçimli olağan genel kurulu'nda açıklamalar yapıyor. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Mehmet ali aydınlar'dan önce turkcell ve katar'da bir firma ile görüştüklerini ifade eden yıldırım, bu iki görüşmeden de sonuç alamadıklarını ifade etti. Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım, mehmet ali aydınlar ile yapılan sözleşmenin detaylarını ilk kez açıkladı. Aziz yıldırım'ın kalbinde de ali koç'un olduğunu biliyorum dedi. Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Eski başkan aziz yıldırım'ın mevcut başkan ali koç'a olağan mali genel kurulu toplantısı öncesi gönderdiği mektubun içeriği şu şekilde: Yıldırım, yaptığı konuşmada, ali koç'la ilgili sert sözler söyledi. Kongre büyük şok yaşayan ve başkanlığı farklı bir şekilde kaybeden aziz yıldırım yaşanan tablo karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı. Göre yattaki abi o sırada evliymiş. Aziz yıldırım, yaşanan kavgalara sert tepki vererek, fenerbahçe cumhuriyeti vurgusu yaptı, burası kongre salonu! Ali koç ne fetö'cüdür, ne de fetö ile ilgisi vardır.

Aziz yıldırım'ın kalbinde de ali koç'un olduğunu biliyorum dedi aziz yıldırım. Haliyle de ilk akla gelen aziz yıldırım.

Posting Komentar

0 Komentar